Szépség percek

Belső szépség

Vajon mit jelent ez a kifejezés?

Azt,hogy a lelkünk szép? Hogy jó a természetünk? A kedvességet? Odaadást?

Szerintem a belső szépség ezeknél több.

Kép :Pinterest

Láttál már olyan embert,aki nem a mai divat szerint öltözködik,sminkel és mégis “egyben van”? Felfigyelnek rá az emberek,bármennyire is avítt a szerelése és platform helyett bakancsban lépked,mégis van benne valami ,ami odavonzza a tekintet? Valószínűleg igen.

Sokszor nem érted,hogy lehet együtt AZ A PASI,pont azzal a csajjal. Nem látsz benne mást csak a fura ruhákat, amik abszolút nem követik a trendet. Nem érted,hogy mit láthat benne ő. 

Talán a belső szépséget.Az egyéniséget.

Gyakran emlegetik az emberek ezt a kifejezést: BELSŐ SZÉPSÉG. De mit jelent? Ki szép valójában belülről? 

Szerintem a belső  szépség nem más,mint harmónia önmagunkkkal.Kiengyensúlyozottság. Ha elégedettek vagyunk magunkkal,akkor sokkal magabiztosabbak leszünk. Ezért nem muszáj feltétlenül megfelelnünk a trendeknek,követni a divatot,bármit hordhatunk,amiben jól érezzük magunkat és akkor ragyogni fogunk.

Ha felvállajuk azt,hogy mit szeretünk,az nagy valószínűséggel visszaköszön rajtunk vagy a kiegészítőkön,így a  hasonló ízlésvilággal,gondolkodás móddal rendelkező emberek felfigyelnek ezekre és könnyebben alakulnak ki kapcsolatok. Pl. Olvasol egy könyvet a vonaton, viselsz egy bőrékszert ,egy kötött felsőt,amit te magad készítettél ,egy kevésbé ismert zenét hallgatsz,felvállalod magad ,az ízlésed.Ezek mind alkalmat adnak arra,hogy a hasonló ízlés világgal rendlkező emberekkel beszélgess,új kapcsolatokat alapíts!

Tőrödj magaddal! Figyelj arra ,hogy te mit szeretnél!Szánj időt magadra!De fontos az is,hogy tőrödj mással,figyelj arra más mit szeretne,szánj időt magadra! Itt kerül újra elő a kiegyensúlyozottság,harmónia…

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!